Джерело: berdichev.biz

Президент України своїм указом призначив депутата Бердичівської міської ради Олега Пасічника на посаду судді. Це важливе призначення відбулося в рамках постійних зусиль щодо зміцнення судової системи країни та забезпечення справедливості.

Про це 4 липня повідомляє офіційне інтернет представництво президента України.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №427/2024

Про призначення суддів

Відповідно до частини пʼятої статті 126, статті 127 та частин першої і другої статті 128 Конституції України, абзацу першого пункту 3 і пункту 31 розділу XII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про судоустрій і статус суддів» постановляю:

  1. Призначити на посаду судді Московського районного суду міста Харкова Пасічника Олега Миколайовича.

Олег Пасічник, відомий на Житомирщині своєю активною громадською діяльністю та професійним підходом до виконання обов’язків депутата та керівника комунальної установи, тепер матиме можливість служити правосуддю на новому рівні. Його багаторічний досвід у місцевому самоврядуванні та знання правових питань стануть важливими активами у його новій ролі.

Вітаємо Олега Пасічника з призначенням та бажаємо йому успіхів у виконанні нових обов’язків на благо України та її громадян.

Раніше ми розповідали про Рейтинг ТОП 10 найвпливовіших посадових осіб та депутатів Бердичева, серед яких є Олег Пасічник.