Джерело: berdichev.biz

Національній поліції України – 9 років! Сьогодні у Бердичеві свято поліцейських! Ми всі у Бердичеві бачимо, що функції поліції за останні роки трансформувалися відповідно до викликів повномасштабної війни. Але незмінними залишаються вірність присязі та закону, готовність завжди прийти на допомогу.

У Бердичеві поліцейські завжди разом з громадянами. Оберігають спокій, захищають людей та державу. Подекуди ціною власного життя. Вічна памʼять і слава кожному працівнику Національної поліції, хто поклав своє життя за Україну. Поліцейські разом з іншими підрозділами системи МВС щодня стоять на варті безпеки та правопорядку. Дякую кожному і кожній за зміцнення безпеки та стабільності нашої держави, за внесок у майбутню Перемогу.

Дякуємо всім нашим поліцейським, які захищають життя та Бердичів. Б’ються заради нашої держави на фронті. Забезпечують правопорядок у тилу. Допомагають зберігати нормальність життя у прифронтових і прикордонних районах. Рятують після російських ударів. Евакуюють з місць небезпеки. Допомагають людям, що постраждали від проявів злочинності.

Вітаємо з Днем Національної поліції України!