Джерело: berdichev.biz

Володимира Марчука нагороджено орденом. Війна зробила наших хлопців, чоловіків – Захисниками, Воїнами, Героями. Взявши до рук зброю, вони боронять не тільки відважно, а так, як можуть наші, – з повною віддачею, адже в тилу – найдорожчі рідні, а поруч – найближчі побратими.

Про це повідомляє голова Гришковецької громади Ірена Лісова.

“Гарна звістка прийшла у Гришківці – орденом «ЗА МУЖНІСТЬ» III ступеня нагороджено жителя нашого селища – Марчука Володимира Миколайовича! Кмітливий відважний воїн, випускник Гришковецької гімназії, на полі бою з ручного гранатомета знищив ворожий танк, чим і дав можливість побратимам вчасно та оперативно розгорнути бойові дії, перешкодив диверсійному нападу рашистів”, – йдеться у повідомлені.

Володимир Марчук на війні з травня 2022 року, 10 місяців – на передовій, у самому вогні. Добросовісний, мужній і вольовий, а ще – надійний і кмітливий.

“Чекаємо додому з перемогою! Сьогодні жителі нашої громади посилають тисячі благословінь і слів вдячності за незламність. Дякуємо і гордимося, наш Володимире, дорогий наш «ДЖУС», як називають Володимира побратими у війні”, – наголосила Ірена Лісова.