Джерело: berdichev.biz

Депутат Бердичівської міської ради Анна Левандовська була нагороджена почесною відзнакою Міністра Оборони України «Хрест Пошани» за поданням 26-ї артилерійської бригади.

Про це повідомляють Новини Бердичева.

“Ця відзнака є визнанням її вагомого внеску у підтримку військових та допомогу в забезпеченні їхньої бойової готовності. Анна Левандовська активно співпрацювала з 26-ю артилерійською бригадою, надаючи необхідну допомогу та підтримку, що сприяло підвищенню ефективності їхньої роботи на фронті”, – йдеться у повідомлені.

Вітаємо Анну Левандовську з цією заслуженою нагородою і дякуємо за її самовіддану працю на благо нашої країни!

Довідка порталу Новини Бердичева. Відзнакою – медаль «Хрест пошани» – нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України, а також інші особи за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у військовій, науковій, освітянській та інших сферах діяльності, бездоганну сумлінну службу (працю) та видатні заслуги перед Збройними Силами України.

Відомча заохочувальна відзнака Міністерства оборони України – медаль «Хрест пошани» має вигляд козацького хреста з розбіжними кінцями. Хрест і пружка білого металу. У центрі хреста розташований рельєфний воєнний Тризуб, у круглому профільованому медальйоні синьої емалі – відтворення історичної кокарди часів Української національної революції 1917-1921 рр.