Джерело: berdichev.biz

Крістіна Наварчук продовжує свій шлях до спортивного Олімпу. Тож щиро вітаємо нашу бердичівську легкоатлетку та її тренера – заслуженого тренера України Гаврилюка Олександра Васильовича з 2 місцем в естафеті 4х400 метрів  на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих.

Крістіна Наварчук

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на Федерацію легкої атлетики Бердичева.

“Змагання проходили з 28 по 30 червня 2025 року у Львові, і наші спортсмени гідно представили Бердичів на національній арені. Бажаємо Крістіні не зупинятися, а йти до своїх мрій впевнено та без травм. А тренеру бажаємо, щоб його учні тільки радували своїми результатами”, – йдеться у повідомлені.

Вітаємо та пишаємося вашими досягненнями!

Довідка порталу Новини Бердичева. Естафета 4х400 метрів — це командний біговий вид спорту, в якому чотири спортсмени змагаються на дистанції 400 метрів кожен. Кожен учасник команди пробігає один повний коло стадіону (400 метрів) і передає естафетну паличку наступному учаснику. Естафетна паличка повинна бути передана в межах спеціальної зони передачі, яка зазвичай складає 20 метрів. Цей вид змагань вимагає не лише швидкості та витривалості від кожного учасника, але й точності у передачі естафетної палички, що є ключовим елементом успішного виступу команди.