Джерело: berdichev.biz

Бердичівська районна військова адміністрація активно співпрацює з місцевими аграріями та депутатами Бердичівської районної ради для забезпечення потреб місцевого військового госпіталю, де проходять реабілітацію та лікування поранені українські захисники.

Про це повідомляє пресслужба Бердичівської РВА.

“Це такий же важливий напрямок роботи, як і підтримка Збройних сил України – переконана начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, яка оперативно реагує на звернення головного лікаря Павла Журбенка та постійно залучає до допомоги медичному закладу небайдужих жителів району”, – йдеться у повідомлені.

Волонтерська допомога госпіталю

У середу, 3 липня, волонтерську допомогу військовому госпіталю привіз депутат Бердичівської районної ради Іван Гладишко. Вишні, два відра меду та 150 кілограмів борошна вищого ґатунку стануть гарним доповненням до щоденного раціону поранених бійців та допоможуть шпиталю заощадити на закупівлі харчових продуктів.

Вдячність за підтримку

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк висловлює свою вдячність та повагу Івану Гладишко за його постійну підтримку та небайдужість. «Навіть невелика допомога сьогодні є важливою. Дуже добре, що жителі нашого району це розуміють та не припиняють допомагати українським захисникам. Разом, я переконана, ми подолаємо усі труднощі та приведемо нашу державу до Перемоги», – зазначила вона.

Співпраця між адміністрацією, місцевими аграріями, депутатами та волонтерами є ключовим елементом у підтримці військового госпіталю. Такі ініціативи допомагають не лише забезпечувати необхідними продуктами харчування та матеріальними засобами, але й піднімають бойовий дух поранених воїнів, які бачать, що про них дбають і пам’ятають.