Джерело: berdichev.biz

Астрологічні дати що впливають. Ділимося списком найбільш значущих дат у 2025 році, а також розповідаємо, яких правил потрібно дотримуватися з кінця 2024 року, щоб не розгнівати зірок.

Щороку ми чуємо про таке явища, як сонцестояння та інші, але мало хто знає, що Місяць може «застигати» на небі. Це пов’язано з тим, що це вкрай рідкісне явище, яке трапляється раз на 18,6 років. Однак ми зможемо це побачити — з кінця 2024 року до початку 2025 року ми зможемо спостерігати зупинку Місяця.

У ці дати Місяць буквально «зависне» в небі та буде ближче до Землі, ніж раніше. Щобільше, супутник нашої планети стане яскравішим, тому побачити його не складе труднощів.

Найважливіші астрологічні дати у 2025 році: повний список

Отже, передбачається зупинка Місяця:

  • 21 серпня, 19 вересня, 17 вересня, 17 жовтня, 15 листопада та 15 грудня 2024 року;
  • 13 січня, 12 лютого, 14 березня, 12 квітня, 12 травня 2025 року, 11 червня, 10 липня, 9 серпня, 7 вересня, 6 жовтня, 4 листопада та 4 грудня 2025 року.

При цьому найяскравіший Місяць буде в дні весняного та осіннього рівнодення – 22 вересня 2024 року та 20 березня 2025 року. Найясніше Місяць буде в темний час доби, а також безхмарна погода. Крім того, краще спостерігати за зірками, планетами та супутниками в холодну погоду, бо повітря стає найбільш прозорим.

З давніх-давен небесні тіла вважалися священними для всіх народів, які існували та існують на нашій планеті. Не дарма такі знакові споруди, як британський Стоунхендж, будувалися з урахуванням фаз Місяця.

Якщо говорити про знаки, які стосуються місячної зупинки, то в цей час не рекомендується нічого змінювати у своєму житті. Так, в перераховані дати відмовтеся від стрижки, великих придбань або зміни роду діяльності. Також не варто планувати важливі події на ці дати, бо супутник нашої планети може порушити ваші плани.

Таке положення Місяця вплине і на знаки Зодіаку, у кожного з яких буде свій, індивідуальний прогноз, залежно від зірок і планет. З усім тим, кожен знак повинен дотримуватися загальних правил, а саме не допускати кардинальних змін у своєму житті та дотримуватися стабільності.