Джерело: berdichev.biz

На сцені Театру на Європейській 28 червня відбулася урочиста церемонія “Слава і досягнення – вдячність і гордість”, під час якої міський голова Сергій Орлюк вручив Відзнаки тим, хто у 2023 році здобув визначні успіхи та прославив Бердичів.

З електронною версією Альманаху нагороджених бердичівлян під час церемонії “Слава і досягнення – вдячність і гордість 2023” можна ознайомитися за посиланням https://www.berdichev.biz/wp-content/uploads/2024/06/2023.pdf

Цьогоріч подія мала особливе значення, адже Україна бореться з жорстоким ворогом, прокладаючи шлях до життя у вільній та незалежній державі. Цей шлях, як зазначають організатори церемонії, складається з мільйонів здобутків, подвигів та сердець, які б’ються не лише за себе.

Нагородження у Бердичеві

Щоб стати нацією, країні потрібні саме такі кращі риси: талант, натхнення, відвага, мужність, адже не можна жити лише для себе. Ці люди своїми вчинками надихають інших, піклуються, навчають, лікують, об’єднують та зі зброєю в руках захищають рідну землю.

“Відзначаємо найкращих, шануємо всіх”, – наголосили ведучі, адже навіть у найскладніші часи люди здатні досягати неймовірних успіхів у різних сферах життя.

Нагородження підприємців у Бердичеві

Відповідно до цього, переможців вітали в таких номінаціях: “Торжество відданості”, “Великі справи та лідери”, “Серце, віддане людям”, “Витоки успіху”, “Тріумфи та таланти”.

Через війну не вдалося зібрати всіх в одній залі, тому попередньо було проведено локальні заходи, де нагороди отримали представники галузей освіти, культури та спорту. На сцені театру зійшлися кращі у номінаціях “Торжество відданості”, “Великі справи та лідери”, “Серце, віддане людям”, “Витоки успіху. Освіта – коледжі”.

“Наша спільна мета – створити успішну, потужну, спроможну громаду, де б панували благополуччя та добробут”, – зазначив Сергій Орлюк. На його думку, основою цієї мети є Люди.

Нагородження у Бердичеві

Віддані Україні, своїй громаді, своїм землякам та своїй справі. Ті, хто проживає життя всім серцем і не шкодує його для інших. Лідери у своїх галузях та лідери громадських осередків. Особистості, які стоять біля витоків успіху, творячи його самі та виховуючи наступне покоління його творців. Таланти й обдаровані люди, які наповнюють світ яскравими барвами.

Міський голова підкреслив, що Бердичівська громада багата на таких людей, і підтвердженням цього є Альманах, де зібрані найуспішніші історії 2023 року. В ньому – слава й досягнення, а з ними – вдячність їхнім творцям, гордість за них та непохитна віра у те, що бердичівська громада обов’язково досягне омріяного успіху.