Джерело: berdichev.biz

CRM ENOTE не слід розглядати лише як систему фінансового обліку або збору інформації лише про клієнтів, адже це тип програмного забезпечення, який працює за комплексним принципом. Ця система охоплює усі напрямки діяльності ветеринарного бізнесу, включаючи роботу з картками пацієнтів, врахування робочих годин персоналу, ведення товарного балансу тощо. CRM ENOTE – це програма для обліку в ветеринарній клініці, яка дозволяє відстежувати усі процеси, що відбуваються, в одному вікні. Вона здатна контролювати правильність виконання різних процесів та запобігати помилок у базі даних. Сьогодні такі програми розглядаються як зручний та необхідний інструмент для ведення повноцінної бізнес-діяльності в галузі ветеринарії.

Типи обліків, які проводить система управління ветеринарним центром

Робота ветеринарного закладу складається зі взаємодії з пацієнтами, витрат та приходу фізичних матеріалів, таких як лікарські засоби, матеріали для облаштування робочих місць, а також фінансового обороту. Всі ці аспекти діяльності повною мірою відстежує CRM, перетворюючи систему на незамінний інструмент для оптимізації роботи клініки.

Програма контролю робочих процесів ветклініки не лише збирає всі дані про пацієнтів у єдину базу, але й значно спрощує роботу з цією інформацією. Вона дозволяє не тільки реєструвати домашніх улюбленців та відстежувати історію їх звернень, а й вести детальний облік усіх проведених маніпуляцій та послуг.

А автоматичне формування звітів допомагає створювати план продажів клієнтам, визначаючи необхідний перелік послуг по кожному пацієнту особисто.

В області товарного обліку автоматизація ветклініки виявляється надзвичайно корисною, допомагаючи оптимізувати складські запаси та забезпечувати належне управління ресурсами:

  • програма дозволяє оприбуткувати товари, встановлювати мінімальні залишки на складі;
  • автоматично в системі відображаються нестачі товарів;
  • виокремлення швидких товарів по типу вітамінів, смаколиків;
  • проведення інвентаризації з метою оптимізації витрат на зберіганні товарів.

Фінансовий облік у CRM дозволяє не тільки створювати каси та приймати оплати від клієнтів, але й друкувати фіскальні чеки за лічені секунди. Ведення взаєморозрахунків з постачальниками допомагає тримати під контролем заборгованості. Звіт про рух грошових коштів за статтями дозволяє аналізувати та скорочувати непотрібні витрати, забезпечуючи більш ефективне фінансове планування.

Ветеринарна медицина

Як переконатись в якості програми для обліку в ветеринарній клініці?

Для того, щоб скористатися усіма можливостями сучасної CRM, важливо обирати лише ліцензійні програми, які гарантують безпеку та повний спектр можливостей. Однією з популярних в Україні є система автоматизації клініки ENOTE, яка надає можливість повноцінно ознайомитися з усіма функціями програми протягом тестового періоду. Протягом цього часу користувачі мають доступ до всіх опцій і інструментів, що значно спрощує процес адаптації та інтеграції програми у повсякденну роботу клініки.

Для додаткової підтримки користувачів, розробник призначає персонального менеджера, який допомагає освоїтися у програмі, відповідає на питання та організовує міні навчання при необхідності. Особливістю ENOTE є також надання ряду відеоуроків та інструкцій, які допомагають користувачам ефективно почати роботу з програмою. Перший місяць користування надається безкоштовно.