Джерело: berdichev.biz

Бердичівські рятувальники врятували життя. На міському пляжі у Бердичеві стався інцидент, який міг закінчитися трагічно, якби не оперативність рятувальників та мужній підліток 10-12 років. Людина, перебуваючи у нетверезому стані, вирішила освіжитися у річці, що призвело до небезпечної ситуації.

Про це повідомляють Новини Бердичева з місця події.

Чоловік доплив до буйків, а вже під час повернення до берега втратив свідомість та не подавав ознак життя. На щастя, подія відбулася поруч з невідомим, але мужнім підлітком, що підняв лице чоловіка з води та протримав його так кілька секунд. Бердичівські рятувальники на воді з комунальної міської служби швидко відреагували на подію та врятували купальника. Вже на пляжі вони надали йому першу допомогу та викликали швидку. Завдяки їхньому професіоналізму та швидким діям, вдалося уникнути фатальних наслідків.

Пляж Бердичева

“Чергові рятувальники-водолази Олександр Пудрівський та Віктор Нудний чітко відреагували на надзвичайну подію, діяли згідно з регламентом та нормативами. Спрацювали як треба, велика подяка їм за це. Ще хочу подякувати невідомому підлітку, який допоміг водолазам у порятунку військового. Дякую батькам, що виховують справжнього чоловіка”, – прокоментував ситуацію начальник Бердичівської міської пошуково-рятувальної служби на воді Валерій Шелепа.

Швидка допомога на пляжі

Цей випадок ще раз нагадує про важливість дотримання правил безпеки на воді, особливо у стані алкогольного сп’яніння. Бердичівські рятувальники закликають всіх мешканців і гостей міста бути обережними та відповідальними під час відпочинку на воді.