Джерело: berdichev.biz

Еротичний гороскоп – це цікаво. Ви можете вірити або не вірити в астрологію, але Овен, Рак і Скорпіон все одно будуть поводитися зовсім по-різному у ліжку. Розповідаємо про всіх 12 знаків зодіаку.

Згідно з астрологією, кожне зодіакальне сузір’я «відповідає» за певну частину тіла. Чому б не спробувати спокусити чоловіка використовуючи не тільки «Карту ерогенних зон»?

Овен

Овни люблять драйв і пристрасний секс з елементами опору. Тому, як правило, найкращий секс у їхньому житті – це той, який трапляється після бурхливих сварок з партнером. У «високому» стані Овни стають особливо чуттєвими.

Ерогенними зонами є вуха і голова. Вони «тануть» від ніжних дотиків до мочок вух і дурниць, які шепочуть їм на вухо. Не менш збудливу дію на них надає легкий масаж потилиці. Крім того, Овнів можна назвати справжніми «експертами з поцілунків», вони вважають за краще глибокі, наполегливі поцілунки, від яких самі втрачають голову, іноді сильно скорочуючи час, відведений на любовну прелюдію.

Телець

Чуттєвий Телець має чудову здатність «розтягувати» задоволення. Поспіх для них – вбивця еротики, тому кращий партнер для Тельця – той, хто вміє бути терплячим. Ерогенні зони – це ніс і губи, які чутливі до найлегшого дотику. Але якщо Телець налаштовується на еротичну хвилю, то практично все його тіло перетворюється в одну велику ерогенну зону. Телець обожнює масаж, особливо якщо мова йде про еротичний масаж з ароматичними маслами. Найкраще починати її від основи шиї.

Близнята

Для представників цього знака особливої ролі відіграє різноманітність. Вони дуже допитливі та люблять пробувати щось нове – той же принцип стосується і сексу. Головне правило – ніякої рутини та одноманітних занять любов’ю, інакше Близнюки швидко зникнуть з вашого ліжка. Але, попри це, чоловіка-Близнюка складно назвати справжнім мачо. Для нього флірт і процес спокушання набагато привабливіше, ніж безпосередній контакт тіл.

Для того, щоб приворожити Близнюка, як можна частіше торкайтеся його рук і грудей, пальців і… пахви. Близнюки – той самий чоловік, який не проти поговорити навіть у ліжку. Саме він оцінить ваші «гарячі» коментарі про процес.

Рак

Вразливі Раки найбільше цінують ніжність у ліжку. Вони люблять торкатися голої шкіри, демонструючи таким чином найвищий ступінь довіри. Представник цього знака не схильний до справ на стороні, навпаки, він з більшою ймовірністю запропонує своїй постійній супутниці прийняти з ним ванну при свічках. Особливу увагу приділіть його вухам. Раки дуже консервативні коханці та не схвалюють акробатику в ліжку, тому вам не доведеться заучувати Камасутру.

Лев

Леви люблять бути в центрі уваги та не змінюють своїх звичок у ліжку. Вони обожнюють масаж і, в принципі, не проти продемонструвати, як саме їх потрібно пестити. «Левова» ерогенна зона розташована по обидва боки хребетного стовпа – проведіть по ній долонями зверху вниз. Ще одне чутливе місце – нижня губа, пам’ятайте про це, коли починаєте цілуватися.

Діва

Чоловік-Діва практично ніколи не втрачає голову і може спокійно протистояти навіть найвитонченішій спокусі. Але якщо його розум (а не серце) одного разу вирішив сказати «Так», то чоловік почне зі стратегічного планування сексу, як ніби він не збирається займатися любов’ю, а розв’язує проблему в кілька дій.

Щоб Діва отримувала задоволення від сексу з вами, спальня повинна бути не просто охайною, а стерильно чистою. Його ерогенними зонами є коліна, лікті та область навколо пупка. Діва любить, коли його обличчя обсипане поцілунками, а тиха музика, еротичний фільм або книга можуть пробудити його сексуальну фантазію.

Терези

Для того, щоб чоловік-Терези налаштувався на романтично-еротичний лад, потрібно хоч трохи розкоші. Він буде в захваті від шовкових простирадл і крижаної пляшки шампанського в срібному відрі. Представник цього знака, в першу чергу, реагує на зорові образи, тому ризикніть – станцюйте для нього стриптиз, а потім переходите до шампанського.

Терези люблять бути об’єктом спокушання і з задоволенням віддають ініціативу жінкам. Ерогенні зони – це область від попереку і нижче. Стимуляція цієї зони, втім, як і ніжні поцілунки в живіт, можуть розпалити його пристрасть.

“Ніякого шторму і натиску” – головне правило, яке потрібно пам’ятати, перебуваючи в ліжку з Терезами – ваш партнер повинен відчувати гармонію з вами.

Скорпіон

Скорпіони люблять робити таємницю зі своїх сексуальних уподобань, а партнеру залишається тільки навчитися без слів розуміти, чого хоче загадковий Скорпіон. Якщо ви хочете бути з ним тривалий час, доведеться стати цінителем еротики. Ерогенні зони – це сідниці та боки. Представники цього знака люблять експерименти в ліжку – звичайно, не варто забувати й про класичні позиції, але найкраще поєднувати їх з незвичайними позами.

Стрілець

Стрільці цінують власний комфорт у стосунках і ніколи не відмовляться від екзотики. Вони дуже темпераментні, люблять, коли їх балують. Ерогенні зони – це область від стегон до колін, погладжуйте її так, ніби гладите справжній шовк, надзвичайно делікатно.

Іноді представникам цього знака достатньо лише дотиків та обіймів без логічного завершення любовних ігор у вигляді самого акту. Стрільці відкриті до всього нового і із задоволенням привносять в секс елементи новизни.

Козеріг

Чоловікам-Козерогам складно «переключитися» зі звичайних справ на плотські втіхи, їм здається, що не можна «просто так кинути» все і отримувати задоволення. Тим, хто хоче бачити їх у своєму ліжку, доведеться запастися терпінням. А ось Козероги моментально «відгукуються» на стимуляцію ерогенних зон, до яких відносяться коліна і колінні чашечки.

Водолій

Водолії люблять сексуальні імпровізації й з задоволенням будуть займатися любовними іграми в будь-якому більш-менш підходящому (або зовсім не зовсім) місці для цього. У них багата сексуальна фантазія. Для того щоб він повністю втратив голову, робіть масаж стоп. Ще одна ерогенна зона – його вилиці, доторкніться до них кінчиками пальців або губами.

Риби

Чоловік-Риба мріє про тремтячу романтичну коханку. Не дивно, що їх збуджують тривалі (іноді, досить «затяжні») любовні прелюдії, в яких є місце ніжності. Риби не дуже люблять проявляти ініціативу – щоб «розігріти» їх інтерес, доведеться зробити масаж ніг, тоді вона буде буквально «плисти». Для того, щоб цей чоловік був щасливий, потрібна не стільки еротика, скільки емпатія.

Раніше ми розповідали про сексуальний гороскоп та як отримати максимум задоволення різним знакам зодіаку.