Джерело: berdichev.biz

Володимир Ліпецький – знову на висоті! На благодійному івенті «Український бізнес для української армії» директор Бердичівського пивоварного заводу Володимир Ліпецький зробив найбільший внесок на допомогу ЗСУ.

Про це повідомила пресслужба Бердичівського пивоварного заводу.

На недавньому благодійному заході «Український бізнес для української армії» відзначився директор Бердичівського пивоварного заводу пан Ліпецький, який задонатив значну суму на підтримку Збройних Сил України. Ця подія не тільки показала величезну відданість бізнесу у підтримці національної безпеки, але й підкреслила патріотизм наших підприємців.

Подробиці івенту

Благодійний івент «Український бізнес для української армії» зібрав представників різних компаній та організацій, об’єднаних спільною метою – підтримати наших захисників. Під час заходу проходили різні аукціони та збори коштів, де учасники мали можливість зробити свій внесок у допомогу армії.

Особливу увагу привернув внесок директора Бердичівського пивоварного заводу під час заходу. Він задонатив найбільшу суму за прапор підрозділу «Омега» з підписом відомого українського боксера Олександра Усика. Сума донату склала 200 000 гривень. Такий значний внесок підкреслює важливість підтримки бізнесом національних інтересів та захисту нашої країни.

Цей вчинок є яскравим прикладом патріотизму та соціальної відповідальності українського бізнесу. Він демонструє, що підприємці готові активно підтримувати армію і робити все можливе для забезпечення її потреб. Внесок директора Бердичівського пивоварного заводу Володимира Ліпецького став символом єдності та спільної мети – перемоги та мирного майбутнього для України.

Ми пишаємося бердичівським патріотом, директором Бердичівського пивоварного заводу, який своєю щедрістю та відданістю справі зробив вагомий внесок у підтримку Збройних Сил України. Його приклад надихає інших та показує, що разом ми можемо зробити значний вклад у захист нашої країни та її майбутнє.