Джерело: berdichev.biz

Скорботне повідомлення про загибель Героя Пєвнєва Андрія.

Пєвнєв Андрій загинув у бою. Дорогою ціною дається воля та незалежність України, яку мужньо відстоюють наші захисники на полі бою ціною власного життя. Стійкість та відвага Збройних сил України не дають ворогу просунутися далі, щодня ведуться запеклі бої за кожен метр рідної української землі. На жаль, не всі Герої повертаються з бою живими.

У скорботі Райгородоцька територіальна громада. Бердичівська районна військова адміністрація з глибоким сумом вимушена повідомити, що у боях за Україну героїчно загинув житель села Лемеші – солдат Пєвнєв Андрій Сергійович, 1987 року народження.

Помічник гранатометника 3-го відділення 2-го взводу оперативного призначення 11-ї роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 4-го батальйону оперативного призначення військової частини А 3018 героїчно загинув 17 червня 2024 року від отриманих поранень під час бойового зіткнення в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

Бердичівська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця.

Словами не загоїти біль втрати, адже ми зустрічаємо на щиті мужнього і відважного воїна, вірного сина українського народу, який залишився вірним військовій присязі, не повернув назад, а стояв до скону на захисті рідної землі.