Джерело: berdichev.biz

Вони нестримні. Розповідаємо, на які два знаки влітку 2024 року чекає приплив енергії та зліт у кар’єрі.

Щодня планети Сонячної системи змінюють своє положення, що незмінно позначається на житті кожного знака Зодіаку. І одним з вирішальних періодів є літо, бо саме на теплу пору року припадає сонцестояння. Цей період прекрасний не тільки довгим світловим днем, але і тими змінами, які він приносить представникам Зодіаку.

У 2024 році період літнього сонцестояння розпочнеться 21 червня і змінить життя двох знаків – Рака та Терезів. Розповідаємо докладніше, чого варто очікувати їхнім представникам.

Рак

Раки – природжені альтруїсти. Вони готові прийти на допомогу не тільки близьким, а й малознайомим людям. Однак ця допомога цінується не кожен раз – більшість Раків підтвердять, що оточуючі часто не проти скористатися ними без будь-якої подяки. Але з середини червня і до кінця літа нарешті знайдуться люди, які змінять життя знака на краще. Наприклад, Раку може знадобитися велика сума грошей на поїздку – і вони отримають її з несподіваного джерела. Або виникнуть труднощі на роботі – і начальник замість критики підтримає знак. Також не виключено, що Раку знадобиться емоційна підтримка, а її нададуть близькі люди.

Крім того, перед Раком відкриються нові можливості в благодійності. Можливо, він дізнається про якийсь цікавий фонд, або захоче відправитися в захоплюючий волонтерський проєкт. Загалом, від літніх місяців варто очікувати такого припливу енергії, якого раніше не було.

Терези

Терези – природжені кар’єристи, які не уявляють свого життя без роботи. Але в останні місяці начальство могло бути суворим зі знаком, і просування по кар’єрних сходах було важким. Період сонцестояння змінить вашу позицію та сприятиме професійному зльоту. З середини червня вас буде складно зупинити: ви будете видавати одну вдалу ідею за іншою і підвищувати свій авторитет в очах начальника і колег.

Пощастить і тим Терезам, які давно замислювалися про відкриття власної справи. Влітку вдасться залучити фінансування та зібрати надійну команду, а результатів варто очікувати до кінця 2024 року.