Джерело: berdichev.biz

Прогноз Таро на липень 2024 року: розповідаємо, які сюрпризи готує Всесвіт у другий місяць літа.

Овен

Карта Таро: задоволення (6 кубків)

Овни, це свято на вашій вулиці. Приготуйтеся приймати компліменти та подарунки. Ваш липень буде наповнений теплими, довгоочікуваними зустрічами та сміхом. Станьте лідером, об’єднуйте і ведіть за собою людей. Все, що ви зробите, вийде з легкістю і радістю.

Телець

Карта Таро: Принцеса Дисків

Тельці, на вас чекає місяць сили, стабільності та розміреності. Не поспішайте приймати рішення і робити вибір. Оцініть ситуацію, в цьому вам допоможе прагматичний підхід. Переберіть всі варіанти, знайдіть найкращий, головне не займати пасивну позицію. Деякі представники знака отримають хороші новини про поповнення в родині.

Близнята

Карта Таро: Принцеса Мечів.

Близнюки, липень – чудовий час, щоб приділити увагу навчанню та отриманню нових навичок. У вас все вийде, і ви досягнете будь-якої мети, яку поставите перед собою. Не порівнюйте себе ні з ким, і не шукайте проблем там, де їх немає. Це зупинить вас у ваших досягненнях. Менше думок, більше дій.

Рак

Карта Таро: Імператриця (Старші Аркани)

Раки, ваша липнева карта рекомендує активніше братися за досягнення поставлених цілей. Це прекрасний час, щоб інвестувати в себе та у свої ресурси, у свої проєкти. Тільки не поспішайте збирати плоди, будьте готові почекати. На вас чекає місяць родючості та теплих зустрічей із близькими. Взаємодія зі старшою жінкою сім’ї (мамою, бабусею, тіткою) матиме великий вплив на цей місяць.

Лев

Карта Таро: Закохані (Старші Аркани)

Леви, у липні ви зіткнетеся з непростим вибором. Ви будете дуже довго аналізувати та сумніватися, в який бік рухатися. Не поспішайте і не смикайте себе з боку в бік. Якщо ви не можете прийняти рішення, відкладіть його. Постарайтеся переключити свою увагу на інші речі. Також ви можете отримати запрошення на розкішне свято або захід, де у вас буде можливість блиснути.

Діва

Карта Таро: Еон (Старші Аркани)

Діви, вам потрібне оновлення та оновлення в липні. Настав час нових ідей і нових дій, але перш ніж підкорювати світ, задайте собі важливі питання. “Куди я йду? Чого я хочу? Хто буде супроводжувати мене на цьому шляху?» Цей місяць стане новою точкою відліку. Можлива зміна обов’язків на роботі, а також новий рівень любовних стосунків. Чудовий час для навчання.

Терези

Карта Таро: Баланс (Старші Аркани)

Терези, липень вимагатиме від вас прийняття важливих рішень, виходячи з розуму. Ваше головне завдання – дотримуватися балансу, діяти впевнено, чітко, справедливо, послідовно. Будьте дипломатами в переговорах. Можна взаємодіяти з начальством, а саме оформляти документи.

Скорпіон

Карта Таро: Колесо Фортуни (Старші Аркани)

Скорпіони, подальша траєкторія вашого руху буде залежати від того, як ви проживете в цьому місяці. Карта сигналізує про те, що ви стоїте на порозі великих змін, потрібно лише зробити крок до них – змінити звичний хід подій. Це буде непросто, вам захочеться слідувати старому сценарію. Не покладайтеся на комфорт сьогодення, інвестуйте в майбутнє. Можливі невеликі подорожі.

Стрілець

Карта Таро: Ситість (10 кубків)

Стрільці, ваш липень буде іншим. Настрої змінюються зі швидкістю світла. Тому ваше завдання – дотримуватися балансу, а в прийнятті рішень використовувати тільки розум, емоції можуть привести вас в неправильному напрямку. Оточіть себе теплими, близькими людьми, які будуть готові вас підтримати. Емоційні перепади можуть вплинути на здоров’я.

Козеріг

Карта Таро: Достаток

Козероги, в липні вас захоплять приємні емоції. Події, які відбудуться в цьому місяці, приведуть вас на вершину щастя. Ейфорія, переповнена радість, фонтан позитивних емоцій, почуття глибокого задоволення, оптимізм, блаженство, досягнення вищих цілей, віра в світле майбутнє, любов. Час, коли хочеться прокинутися, заспівати та поділитися своїми почуттями та добротою з усіма оточуючими.

Водолій

Карта Таро: Мистецтво (Старші Аркани)

Водолії, ваш липень буде чудовим. Подальше зростання буде залежати від вашої здатності бачити та створювати довгострокові й перспективні відносини. Це стосується як особистого життя, так і ділового співробітництва. «Точність у діях, акуратність у словах та націленість на результат» – девіз цього місяця. Все, що ви побудуєте в липні, матиме чудові результати та змінить ваше життя до невпізнання.

Риби

Карта Таро: Профіт (9 дисків)

Риби – це не місяць, а казка. Перед вами відкриються відмінні перспективи. Вас чекають нові проєкти, знайомства з впливовими авторитетними людьми, отримання важливих навичок, все це згодом може принести вам грошові результати. Уникайте пасивності та завищених очікувань. Будьте активними, дійте. У вас все вийде.