Джерело: berdichev.biz

У Бердичеві саме нетверезий водій збив на смерть пішохода. Як ми повідомляли раніше, 20 червня, близько 20:00, на вулиці Європейській у Бердичеві сталася трагічна ДТП. 51-річний водій автомобіля “Chevrolet Aveo”, рухаючись у напрямку площі Соборної, збив 88-річну жінку-пішохода, яка перетинала дорогу.

Внаслідок аварії жінка померла на місці події від отриманих травм. Під час освідування на вміст алкоголю в крові у водія було виявлено 0.93 проміле. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України. Про це повідомляє поліція Житомирщини.

Наразі триває розслідування обставин ДТП.

“Попередня правова кваліфікація події – ч. 3 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу”, – йдеться у повідомлені.

Ця трагедія – чергове нагадування про те, що керувати транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння категорично заборонено. Не ризикуйте своїм життям та життям інших людей! Будьте уважні та відповідальні на дорогах!