Джерело: berdichev.biz

Випускний у чарівних Карпатах – такою була мрія випускників 9-х класів Гімназії №8 міста Бердичева! І вона здійснилася!

Щиро вдячні нашим усім Захисникам, серед яких багато наших батьків, за цю можливість! Україна – неповторна! Україна – вражає! Ми – це майбутнє України! Цей випускний став справжнім святом для наших дев’ятикласників. У серці Карпат, серед мальовничих гір та чистого повітря, вони змогли провести незабутні миті, наповнені радістю, сміхом та дружніми обіймами. Кожен день був сповнений новими враженнями та відкриттями, які залишаться в пам’яті на все життя.

Випускники Бердичева

Про це повідомила Світлана Лісова-Слівінська.

“Наші учні змогли насолодитися красою природи, взяти участь у різноманітних екскурсіях та походах, пізнати культуру та традиції карпатського краю. Цей випускний став символом їхнього переходу до нових життєвих горизонтів, початком нової сторінки їхнього життя. Дякуємо нашим Захисникам, які щодня відстоюють незалежність та свободу нашої країни, даючи можливість нашим дітям жити, вчитися та мріяти. Їхня самовідданість та героїзм – це приклад для кожного з нас”, – йдеться у повідомлені.

Випускники гімназії №8

Ми впевнені, що попереду наших випускників чекає багато нових звершень та перемог. Україна – це ми, і ми – це майбутнє нашої країни! Нехай цей випускний стане початком великого шляху до великих досягнень!

Раніше ми повідомляли, що бердичівські випускники успішно здали ЗНО.