Джерело: berdichev.biz

Начальник БМКПРС на воді Валерій Шелепа повідомив журналістам порталу Новини Бердичева, що операція з пошуку тіла потопельника, яка розпочалася вчора, поки не дала результату та буде продовжуватися.

Пошукова операція

Про це повідомляють Новини Бердичева з місця події.

Нагадаємо, що позавчора два військовослужбовці відпочивали на березі річки у Бердичеві та вирішили перепливти річку. Один із них не повернувся, що призвело до початку пошуково-рятувальної операції. Після отримання повідомлення від матері зниклого військовослужбовця, поліція та водолази негайно розпочали огляд місця події.

Начальник БМКПРС на воді зазначив, що другий етап пошукової операції розпочався зранку, водолази роблять все можливе для того, щоб знайти тіло зниклого військовослужбовця.

«Після того, як під час пошуку водолази використали повітря в аквалангах, вони повернулися на базу для короткочасного відпочинку та задувки повітрям балонів. Операція триває, залучено всі необхідні ресурси та фахівці для проведення ефективного пошуку», – наголосив начальник міської пошуково-рятувальної служби на воді пан Шелепа.