Джерело: berdichev.biz

Бердичівські педагоги найкращі! 18 червня 2024 року міський голова Бердичева Сергій Орлюк вручив відзнаки “Слава і досягнення – вдячність і гордість” двом дошкільним закладам міста – “Берегиня” та “Ромашка”.

Педагоги цих закладів здобули перемоги на Всеукраїнському фестивалі “Сучасне дошкілля під крилами захисту”:

  • Ірина Новицька, практична психологиня ЗДО № 4, отримала диплом ІІ ступеня за роботу у сфері нейрогімнастики.
  • Катерина Мельничук, вихователька ЗДО № 4, здобула диплом ІІІ ступеня за роботу “Розвиток пізнавальних інтересів дошкільників під час ознайомлення з равликами-ахатинами”.
  • Ще одна представниця “Берегині”, керівниця гуртка Інна Задорожнюк, здобула диплом І ступеня на обласному конкурсі добрих практик освітян Житомирщини “Сучасна освіта-2023”.

В ЗДО № 15 Сергій Орлюк вручив відзнаку вчительці-дефектологу Олені Ковальській. Діяльність педагога міністерство освіти та науки України відзначило Подякою за професійні здобутки та сумлінну працю.

Міський голова привітав педагогів з перемогами та подякував їм за самовіддану працю та високий професійний рівень. “Ваші здобутки – це не лише ваша особиста заслуга, але й заслуга всього колективу ваших закладів”, – зазначив Сергій Орлюк.

Він також підкреслив важливість дошкільної освіти у вихованні та розвитку дітей. “Ви даєте їм знання, вчите їх бути добрими людьми, любити свою країну”, – сказав міський голова.

Педагоги подякували за підтримку та запевнили, що й надалі докладатимуть максимум зусиль для розвитку та виховання дітей.

Вітаємо педагогів з перемогами! Бажаємо їм нових успіхів та звершень!