Джерело: berdichev.biz

У Бердичеві учора до поліції надійшло повідомлення від мешканки міста, що її син, який проходить реабілітацію після поранення, не повернувся додому. Поліцейські провели розслідування та встановили, що позавчора увечері два військовослужбовці відпочивали на березі річки Гнилоп’ять та розпивали алкоголь.

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на свої джерела.

Зі слів учасника події, він разом з товаришем відпочивали на березі річки, пили алкоголь та вели бесіду. У якийсь момент товариш вирішив перепливти річку у районі водозабору, а другий хотів його відговорити це робити, але потім поплив за ним. Але доплив до берега лише один учасник відпочинку – під час пересування у воді він втратив візуальний контакт з товаришем, тож не міг сказати, що трапилося. До поліції не звертався, бо вирішив, що товариш доплив та пішов в одних плавках по своїм справам.

Вчора увечері поліція разом з водолазами пошуково-рятувальної служби на воді оглянули місце можливої загибелі людини, аби спланувати розшук тіла. Сьогодні зранку рятувальники планують розпочати пошукові роботи. Глибина річки у місці вірогідної загибелі людини становить шість метрів.