Джерело: berdichev.biz

Переобладнання мікроавтобусів фішка малого містечка. Бердичів, невелике місто в Житомирській області, потроху перетворюється на центр переобладнання та модернізації мікроавтобусів в Україні. Протягом останніх років тут стрімко розвивається ринок послуг з переобладнання бусів та тюнінгу транспортних засобів, особливо популярним стає переобладнання мікроавтобусів.

Аналітики відзначають, що Бердичів має всі необхідні передумови для розвитку цього напрямку бізнесу. По-перше, в місті вже сформувалася ціла екосистема майстерень і компаній, що спеціалізуються на переобладнанні мікроавтобусів. Тут працюють висококваліфіковані фахівці, які мають великий досвід у цій сфері. По-друге, Бердичів зручно розташований на перетині кількох важливих автомобільних шляхів, що робить його привабливим логістичним хабом для власників мікроавтобусів з усієї країни. По-третє, в місті є необхідна виробнича інфраструктура – сервісні центри, СТО, склади запчастин тощо.

Переобладнання мікроавтобусів у Бердичеві

Завдяки цим факторам, Бердичів стає все більш привабливим напрямком для власників мікроавтобусів, які хочуть модернізувати свої транспортні засоби. За оцінками місцевих експертів, щороку у Бердичеві переобладнують до 2-3 тисяч мікроавтобусів різних марок і моделей. Власники прагнуть надати своїм мікроавтобусам більш сучасного вигляду, підвищити їх комфортабельність, безпеку та функціональність.

Найпопулярнішими видами переобладнання є встановлення більш потужних двигунів, заміна салонів на більш комфортні, встановлення систем клімат-контролю, мультимедіа, Wi-Fi тощо. Також часто замовляють збільшення посадкових місць, облаштування спальних зон, монтаж додаткового освітлення та інші модернізації.

Салон мікроавтобуса

Окрім цього, в Бердичеві активно розвивається і ринок переобладнання вантажних мікроавтобусів в пасажирські. Такі послуги затребувані серед підприємців, туристичних компаній та приватних осіб, які займаються перевезенням пасажирів.

Експерти стверджують, що попит на послуги з переобладнання автобусів в Бердичеві буде й надалі зростати. Адже власники прагнуть модернізувати свої транспортні засоби, підвищувати їх комфорт, безпеку та функціональність. А Бердичів з його розвиненою інфраструктурою та досвідченими фахівцями стає все більш привабливим напрямком для таких робіт.