Джерело: berdichev.biz

Справжніх татусів вшанували. Вони самотужки виховують своїх синів та дочок та сумлінно виконують свій батьківський обов’язок. Святкування Дня Батька у молодіжно-волонтерському центрі «М-Формація» було дуже гарним!

Про це повідомляє Бердичівська міська рада.

У «помаранчевій» залі молодіжно-волонтерського центру «М-Формація» зібралися діти, менш ніж зазвичай, жіночих облич та більше, ніж зазвичай, облич чоловічих. Адже цього разу дійство відбулося з нагоди Дня Батька, і запросили на нього шановних татусів.

Свято Батька

Учасники заходу

До заходу, окрім організаторів із «М-Формації», долучилися заступниця міського голови Олена Петрівська, керуюча справами виконкому міської ради Лариса Котнюк, а також керівництво та представники управління сім’ї та соціального захисту населення. Соціальні працівники прийшли до Центру невипадково, адже татусі, котрих запросили взяти участь у заході, – особливі. У кожного з них доволі непроста доля, у кожного – своя історія. Об’єднує цих чоловіків те, що своїх дітей вони виховують самотужки. У них немає дружин, а у їхніх дітей – матерів. Проте вони створили родину, стали для своїх дітей найважливішою підтримкою та опорою.

Слова вдячності

Олена Петрівська згадала свого тата з теплою посмішкою, зазначивши, що бачить такі самі посмішки й в залі. Це означає, що батьки роблять усе правильно. Вона побажала щастя їм і їхнім дітям, а також усім татусям, котрі нині на фронті стоять живим щитом проти агресора, і висловила надію, що вони зможуть возз’єднатися зі своїми рідними у мирній, вільній Україні. Більше фото зі свята у Фейсбук.

Роль батька у вихованні

В Україні батько завжди був важливим у вихованні дитини: він вчить мудрості, шанувати свій рід, свою країну, берегти традиції. Батьки, зазвичай, стримані в емоціях, але їхня підтримка відчувається навіть у найменших вчинках. Розуміння всього, що пов’язано з батьком, здебільшого приходить уже в зрілому віці.

У «М-Формації» завжди вміють організувати незабутні події. Для батьків та їхніх дітей підготували пісні від гурту «Краплинки» з Центру позашкілля, різноманітні розваги та майстер-класи. Захід пройшов під патронатом міського голови Сергія Орлюка та за підтримки представників депутатського корпусу, що зробило його ще більш особливим завдяки святковим подарункам.