Джерело: berdichev.biz

Поз для сексу багато. Секс на дивані може бути дивовижним з багатьох причин.

З одного боку, все інакше. Диван може бути місцем для швидкого сексу під час відпочинку, а може бути зручним місцем для маленьких і Netflix & Chill. Це, мабуть, найкращі пози для сексу для жінок та чоловіків, бо заняття сексом на дивані дозволяють легко спробувати нові пози, тому що часто не вистачає місця для обох ваших тіл, а є рівні поверхні та краї, на які ваше ліжко ніколи не може сподіватися!

Якщо ви хочете стати сексуальною на дивані, ці 12 поз для сексу на дивані повинні зробити свою справу.

  1. Пастушка

Встаньте на коліна зверху, коли він ляже на диван, зігнувши коліна. Ваш партнер допомагає вам, підтримуючи частину вашої ваги та тримаючи ваші стегна, коли він піднімає свій таз назустріч вам. Ця поза для сексу подобається багатьом, її вважають найкращою для жінок.

Це те саме положення, яке ви знаєте з ліжка, яке легко переноситься на диван. Оргазм для вас обох відбувається, коли ви ковзаєте вгору і вниз по його стегнах, використовуючи його груди як важіль.

  1. Диванний серфер

Ляжте на диван обличчям вниз, випрямивши ноги. Тоді ваш партнер може проникнути у вас ззаду. Тримаючи ноги ближче один до одного, ви також створюєте більш щільне прилягання, що буде чудово як для вас, так і для вашого партнера.

  1. Танець на колінах

Для цього положення попросіть вашого партнера сісти, притулившись спиною до підлокітника з витягнутими ногами, або, якщо ви на меншій кушетці, попросіть його сісти на неї належним чином. Ви обхоплюєте талію партнера, поклавши ноги на диван і зігнувши коліна. Тепер приготуйтеся до тренування стегон, коли ви опускаєтеся на його пеніс і піднімаєтеся вгору і вниз.

Це дає повний контроль, тому ви можете диктувати, наскільки швидко чи повільно ви хочете рухатися.

  1. Місіонер

Ляжте на спину, коли він лежить обличчям вниз на вас. Ось і все, але ви можете внести в нього останні штрихи, змінивши кути нахилу ніг або рухаючи тазом синхронно з його тілом.

Місіонерський секс пережив ренесанс! Це класика не просто так. І, на щастя для вас, це положення, яке дуже легко виконувати на дивані, а таз вашого партнера до вашого клітора буде почуватися дуже добре в цій затишній обстановці.

  1. Доггі стайл

Сідайте на карачки, а ваш партнер стоїть на колінах позаду вас. Це положення не тільки класичне, але й економить простір, що робить його ідеальним для дивана. Це один із найкращих способів дістатися до точки G та зробити оргазм. Крім того, якщо ваш партнер накинутий на вас, він може потягнутися і стимулювати ваш клітор або соски.

  1. Ложка

Обидва партнери лежать на боці, обличчям в одну сторону. Ви злегка піднімаєте коліна, коли ваш партнер ковзає ззаду вас.

Ложка вже ніколи не буде такою, як раніше, після того, як ви зайнялися сексом з ложечки на дивані — це ідеальне оновлення часу для обіймів на дивані. А з вільними руками партнера легко потерти клітор або соски.

  1. Ковадло

Ляжте на спину, піднявши та склавши ноги, так, щоб щиколотки знаходилися навколо вух. Ваш партнер може стояти над вами або ставати на коліна на дивані, присідаючи вгору і вниз, щоб увійти до вас.

Ця посада підходить не всім, оскільки вимагає певного рівня… гнучкості. Але якщо ви впораєтеся з цим завданням, ковадло може бути по-справжньому еротичним і дозволяє дещо глибоко проникнути.

  1. Крендель

Ляжте на бік, коли ваш партнер стане на коліна над вашою гомілкою, обхопивши її, і зігніть верхню ногу навколо свого боку.

Це забезпечує таке ж проникнення, як і доггі стайл, але додає рівень близькості, коли ви стикаєтеся один з одним. Щоб модифікувати його для меншого дивана, зігніть праву ногу замість того, щоб залишати її повністю витягнутою.

  1. Обличчям вниз дупою вгору

Це більш компактна версія доггі стайлу, з вами на руках і колінах, але з піднятими стегнами, а голова і руки лежать на дивані.

Це зручніше для ваших рук, а також дозволяє вашому партнеру досягти глибшого проникнення. Ви навіть можете використовувати руки для стимуляції клітора. Або він може використати вільну руку, щоб зробити це — навіть краще!

  1. Гаряче сидіння

Ваш партнер сидить на краю дивана, а ви сидите зверху, обличчям убік. Ця позиція була абсолютно створена для дивана, особливо якщо ви обидва дуже любите будь-яке шоу Netflix, яке ви дивилися.

  1. Віч-на-віч

Поверніться разом на бік, обома обличчям один до одного. По суті, це місіонерське, але під іншим кутом. Ви також можете спробувати переплести ноги з ногами партнера.

Додайте трохи пікантності своєму сексу і розслабтеся за допомогою цього творчого ходу. Коли ваші тіла повністю притиснуті один до одного, ви відчуєте неймовірну близькість і стимуляцію у всіх потрібних місцях.

  1. Зворотна пастушка

Нехай ваш партнер ляже на спину, коли ви обійдете його обличчям до його ніг. Ця позиція дозволяє контролювати ритм і глибину проникнення. Якщо ви хочете пофантазувати, відкиньтеся трохи назад, щоб змінити кут.

Раніше ми розповідали про фантастичний кунілінгус та пози для сексу, які треба спробувати якнайшвидше.