Джерело: berdichev.biz

Артем Азізов ее винен? Про це повідомив депутат Бердичівської міської ради, який веде у Телеграмі інформаційний канал «Лобовий».

У повідомлені вказано, що другим слідчим відділом (з дислокацією у м.Житомир) територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) розпочато кримінальне провадження №62024240020001500 за фактом втрати поліцейськими 31762 л дизельного пального, що належить Бердичівській міській територіальній громаді, під час здійснення ними досудового розслідування №42022062340000024 від 19.04.2022 р.

«Що це значить простою мовою?», – запитує депутат у читачів у дописі та сам відповідає: «Це – новий поворот у «паливній» справі». Тут автор тексту трохи збрехав, бо це буде новий поворот у паливній справі у разі, якщо ДБР під час розслідування доведе, що звинувачення поліції з боку пана Азізова є реальними подіями з відповідними наслідками.

«Нині у суді розглядається кримінальне провадження проти першого заступника міського голови Артема Азізова, заступника міського голови Руслана Квятківського та начальника МКАРСу Павла Котика. Слідство інкримінує їм розтрату цих само 31762 л дизельного пального. Але обвинувачені не раз заявляли, що все пальне було у наявності до того моменту, поки його не вилучили слідчі поліції. Коли поліція повернула дизель, тоді й стало відомо, що зникли майже 32 тони», – наголошує телеграмканал «Лобовий».

Далі депутат стверджує, що міський голова Сергій Орлюк тоді, попри заклики, відмовився звертатися до ДБР із заявою на поліцейських, які, за наявними тоді документами, не повернули ці майже 32 тони пального. Замість цього, після підробки ряду документів (зараз за цим фактом також проводиться кримінальне провадження №12024060480000125), під підозру підвели Азізова, Квятківського та Котика.

«Замість Орлюка до ДБР звернувся Азізов. Мабуть, збіг: як тільки ДБР відкрила кримінальне провадження у кінці квітня, тоді зразу ж з’явився проєкт рішення міської ради авторства Орлюка про скорочення посади Азізова», – наголошує автор тексту телеграмканалу «Лобовий».

Раніше ми повідомляли, що заступник міського голови Бердичева Артем Азізов вважає, що паливна справа має признаки фальсифікації.