Джерело: berdichev.biz

За грабіж біля банкомата засуджено до 7 років позбавлення волі жителя Бердичева.

За публічного обвинувачення Бердичівської окружної прокуратури суд визнав винним 38 – річного жителя м. Бердичева за грабіж людини, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України).

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на окружну прокуратуру.

“Так, судом встановлено, що раніше неодноразово судимий мешканець Бердичева, який до цього відбував покарання в місцях позбавлення волі, з метою власної наживи, не маючи роботи та джерел для існування вирішив заробити грошей протиправним способом. З цією метою останній на початку грудня зайняв позицію поруч із банкоматом, який знаходиться поблизу залізничного вокзалу міста Бердичів та почав спостерігати з метою обрання найбільш вагомої цілі для здійснення свого умислу”, – йдеться у повідомлені.

Через деякий час, жертва була знайдена. Нею виявився місцевий підприємець, який в цей час за допомогою банкомату АТ КБ «Приватбанк» знімав зі своєї банківської картки значну суму, чим і привабив грабіжника.

Дочекавшись поки грошові кошти потерпілого опиняться у кишені його куртки, злодій висмикнув їх та утримуючи в руках, з місця вчинення злочину втік. Вироком Бердичівського міськрайонного суду особу засуджено до 7 років позбавлення волі.

Судове рішення наразі не набрало законної сили та може бути оскарженим в апеляційній інстанції.