Джерело: berdichev.biz

У спортивному клубі «Бойова рукавичка» відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Показове тренування з Чемпіоном України з рукопашного бою серед військовослужбовців Назаром Двірченком».

Про це повідомляють у Бердичівській міській раді.

Завдяки Назару Двірченко діти мали змогу ознайомитися з різними елементами рукопашного бою. Тренування відбулися у рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

Мета та завдання спортивного заходу

  1. Популяризація єдиноборств серед дітей і молоді. Захід спрямований на залучення молоді до активних занять бойовими мистецтвами.
  2. Стимулювання дітей до занять фізичною культурою та спортом. Мета тренування – заохотити дітей до регулярних фізичних вправ та здорового способу життя.
  3. Пропаганда змістовного та здорового способу життя. Захід підкреслює важливість фізичної активності та здорових звичок для всіх вікових груп.
  4. Зміцнення дружніх стосунків між дітьми з різних мікрорайонів міста. Тренування сприяло соціалізації та встановленню нових дружніх зв’язків серед дітей з різних районів.

Підготовку та проведення спортивного заходу здійснював Бердичівський міський центр фізичного здоров’я населення Спорт для всіх . Завдяки їхнім зусиллям, діти змогли не тільки навчитися навичками, але й отримати позитивні емоції та мотивацію до подальших занять спортом.