Джерело: berdichev.biz

Вечір, присвячений 75-річному ювілею відомого композитора, баяніста та співака Олеся Коляди відбувся 11 червня у Музично-драматичному театрі міста Бердичева.

Про це повідомляють Новини Бердичева з місця події.

“Цей вечір став не просто концертом, а справжньою подією, яка об’єднала друзів, колег та шанувальників таланту майстра. За кілька годин до концерту Олесь Коляда був удостоєний звання “Почесного громадянина Бердичівської міської територіальної громади”, а вже на сцені театру його вітали з ювілеєм та дякували за багаторічну творчу діяльність”, – йдеться у повідомлені.

Неповторний талант Олеся Коляди

Олесь Коляда – це людина, яка протягом десятиліть дарує людям красу та щирі емоції через свою музику. Його твори, сповнені любові та натхнення, завжди знаходять відгук у серцях слухачів. Вечір розпочався з офіційної частини, де ювіляра вітали представники влади, духовенства та інші почесні гості.

Олесь Коляда

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко відзначив заслуги Олеся Коляди перед Житомирщиною та побажав йому міцного здоров’я та нових творчих здобутків.

Заступниця начальника Бердичівської районної військової адміністрації Катерина Вислоцька також приєдналася до привітань та побажала пану Коляді нових досягнень.

Народний депутат України Богдан Кицак, Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, заступник голови Бердичівської районної ради Володимир Діхтяр та інші висловили слова вдячності композитору за його неоціненний внесок у розвиток української культури.

Музична частина вечора

Після офіційної частини розпочалася справжня музична феєрія. На сцені театру звучали твори Олеся Коляди у виконанні друзів та колег ювіляра.

Глядачі мали змогу насолодитися багатством та різноманіттям музичної спадщини Олеся Коляди, від щирих та душевних пісень до величних та урочистих композицій.

Творчий вечір Олеся Коляди став справжнім святом для всіх, хто любить та цінує його музику. Це була не просто подія, а визнання його таланту та неоціненного внеску у розвиток української культури.