Джерело: berdichev.biz

Бердичів відзначив важливу подію – Загальноміське Свято Випускника – 2024. Цей захід став справжнім святом для всіх випускників шкіл міста, їхніх батьків, вчителів та всіх мешканців, які зібралися, щоб привітати молоде покоління з успішним завершенням навчання.

Про це повідомляють Новини Бердичева з місця події.

Свято розпочалося з урочистої церемонії у місцевому палаці культури. Випускники у святкових сукнях та костюмах зібралися разом, щоб отримати вітання від міської влади, вчителів та почесних гостей. Міський голова Сергій Орлюк виступив із привітальним словом, побажавши молоді успіхів у подальшому житті та кар’єрі. Великий фотозвіт зі свята на сторінці Бердичівської міської ради у Фейсбук.

Випускники з гордістю піднімалися на сцену, отримуючи свої документи, що засвідчують завершення важливого етапу в їхньому житті. Вчителі та батьки не приховували своїх емоцій, адже цей день символізував початок нової дороги для їхніх дітей.

Нагородження найкращих

На святі були також відзначені найкращі випускники, які досягли високих результатів у навчанні, спорті, мистецтві та громадській діяльності. Їм були вручені грамоти, медалі та пам’ятні подарунки. Також було відзначено внесок вчителів та батьків, які підтримували та надихали своїх вихованців на шляху до успіху.

Випуск школярів 2024

Після офіційної частини розпочалася концертна програма. Місцеві артисти, танцювальні та вокальні колективи підготували яскраві виступи, щоб розважити випускників та гостей свята. Випускники також мали можливість виступити на сцені, продемонструвавши свої таланти та творчі здібності.

Не обійшлося і без традиційної фотосесії. Випускники робили спільні фото з друзями, вчителями та рідними, зберігаючи ці яскраві моменти на пам’ять.

Свято випускника 2024

Загальноміське Свято Випускника – 2024 у Бердичеві стало незабутньою подією для всіх учасників. Воно символізувало завершення важливого етапу в житті молоді та відкривало перед ними двері у доросле життя. Випускники отримали багато позитивних емоцій та натхнення для досягнення нових вершин. Бажаємо їм успіхів у всіх починаннях та щасливого майбутнього!