Джерело: berdichev.biz

Замах на вбивство у Бердичівському районі. 4 червня у селищі Ружині відбувся серйозний інцидент, який зараз розслідують бердичівські поліцейські. Домашнє застілля з вживанням спиртних напоїв закінчилося жорстокою бійкою, що призвела до серйозних травм одного з учасників.

Про це повідомляє поліція Житомирської області.

“О 18:45 до Бердичівського райвідділу поліції надійшло повідомлення про сімейний конфлікт в одному з приватних будинків Ружинської громади. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група райвідділу. Після прибуття на місце події, правоохоронці з’ясували, що під час домашнього застілля виник раптовий конфлікт, який переріс у бійку. Вітчим завдав своєму пасинку, 29-річному жителю Бердичева, небезпечних для життя тілесних ушкоджень. Постраждалого чоловіка з численними пораненнями та забоями госпіталізували до травматологічного відділення Бердичівської лікарні”, – йдеться у повідомлені.

Причетного до події 45-річного чоловіка поліцейські одразу ж затримали у процесуальному порядку. Наступного дня, 5 червня, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин та причин події.

Згідно з чинним законодавством України, подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 7 до 15 років. Бердичівські поліцейські продовжують розслідування, щоб встановити всі деталі інциденту та притягнути винного до відповідальності.