Джерело: berdichev.biz

Відомий бердичівський волонтер Юрій Черчик знову зробив важливий внесок у підтримку Збройних Сил України. Цього разу він придбав два автомобілі для військових підрозділів, що служать на передовій.

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на свої джерела.

Черчик відомий своєю активною волонтерською діяльністю ще з початку військових дій на сході України. Він постійно організовує збір коштів, гуманітарну допомогу та забезпечення необхідними речами наших захисників.

На своїй сторінці в соціальних мережах Юрій поділився новиною про придбання автомобілів, зазначивши, що ці машини будуть використовуватися для перевезення особового складу, медичних потреб та доставки продуктів і води до місць бойових дій. За його словами, ці транспортні засоби значно покращать мобільність та ефективність дій наших військових.

” Друзі, ви на стільки молодці, всі так включились у збір, що нам вдалось купити не одне, а два авто для ЗСУ! Дякую кожному, хто долучився до збору.На вихідних вирушаємо на Донеччину. Будемо вдячні, якщо хтось підкине на пальне, або передасть щось військовим від себе (гігієну, каремати, спальники, засоби від комарів, смаколики та таке інше). Це все можна принести в приймальне відділення Бердичівської міської лікарні, або телефоном 0976162796. Карта Приват банк  5168745130320267 Разом до перемоги!”,  – написав Черчик у своєму дописі.

Місцева громада також висловлює вдячність Юрію Черчику за його невтомну працю та відданість справі. Його приклад надихає багатьох на активну участь у волонтерських ініціативах та підтримку наших захисників.

Це не перший випадок, коли Юрій Черчик надає таку суттєву допомогу армії. Він вже неодноразово передавав транспортні засоби, амуніцію, медичні засоби та інше необхідне спорядження для військових. Його зусилля є важливою частиною загальноукраїнського волонтерського руху, що допомагає зміцнити обороноздатність нашої країни.