Джерело: berdichev.biz

Понад 50 працівників заводу Calfrost у місті Каліш, Польща, були звільнені після того, як його придбала українська компанія “Три Ведмеді”. Це викликало занепокоєння серед місцевої спільноти, адже завод Calfrost був відомим виробником заморожених овочів та фруктів протягом багатьох років.

Як повідомляє польське видання Fakty Kaliskie.

Як пише видання Fakty Kaliskie, причиною звільнень стало складне фінансове становище заводу, пов’язане зі зростанням цін та витрат на управління. Однак працівники заводу стверджують, що підприємство було прибутковим і могло б продовжувати роботу, якби не рішення нового власника.

Це не перший випадок, коли “Три Ведмеді” опиняється в центрі уваги через звільнення працівників. У 2021 році компанія звільнила близько 200 працівників на своєму заводі в Україні. Ситуація викликає питання про те, чи дійсно “Три Ведмеді” має намір інвестувати у виробництво в Польщі, як обіцяв новий власник.

Тим часом звільнені працівники заводу Calfrost залишилися без роботи та шукають нових можливостей. Місцева влада в Каліші також стурбована ситуацією і намагається допомогти звільненим працівникам знайти нову роботу.