Джерело: berdichev.biz

Завтра герой на щиті повернеться до рідної домівки, Артема Кучука привезуть вранці, а сьогодні ми хочемо розповісти про сильну жінку, його дружину Тетяну Кучук. Ми вже повідомляли раніше, що у бою з рашистами загинув Артем Кучук, мешканець Семенівської громади.

У Фейсбук пані Тетяна написала зворушливі слова на адресу свого чоловіка, вона розповіла про останнє повідомлення від нього та свої думки після його загибелі. Пропонуємо вашій увазі її текст на пам’ять про загиблого героя Артема Кучука.

Загинув на війні25 травня ти написав мені три слова “я на вихід”, я відповіла “люблю тебе, чекаю”, але ти не прочитав, а я досі чекаю, я заходжу у всі месенджери з надією, що ти з’явишся в мережі, що ти прочитаєш і подзвониш мені, я так мрію тебе почути, мені потрібно тебе почути. 

20 років назад ми з тобою познайомилась і ти став моїм першим і єдиним коханням на все життя, ти був моїм другом, ти був людиною, яка завжди була поруч, яка все про мене знала, ти завжди казав, що ти мене не любиш, ти мною живеш, а я жила тобою, я тобою дихала.

В нас було не найпростіше життя, ми багато, що з тобою пройшли, але ми завжди були разом. Ми народили з тобою двох прекрасних синів і ти до останнього мріяв про доньку, ти так хотів доньку схожу на мене…, вибач, що не встигла здійснити твою мрію.

Рідний мій, я дуже зла на тебе, за те, що ти нас залишив, але я знаю, що ти не міг по-іншому, ти завжди всім віддавав останнє, в цей раз ти віддав найцінніше.

Якби ж ти знав скільки людей зараз в скорботі разом зі мною, ти прожив гідне життя і я дуже пишаюсь тобою. Ти постійно мені казав, що я в тебе дуже сильна, коханий, я з тобою була сильна, а зараз я вмерла разом з тобою.