Джерело: berdichev.biz

Кучук Артем віддав життя за Україну. Війна, що лютує на українській землі, знову забрала життя нашого героя.

Семенівська громада занурилась у жалобу. Бердичівська районна військова адміністрація з болем у серці повідомляє про трагічну загибель у боях за Україну жителя села Садки – старшого солдата Кучука Артема Едуардовича, 1988 року народження.

Про це повідомляє речнику голови Бердичівської РВА Денис Заремський.

“Артем був мужнім і відважним воїном, який з перших днів повномасштабного вторгнення не вагаючись став на захист рідної землі. 26 лютого 2021 року він розпочав свою військову службу у військовій частині A 7305, а згодом став старшим стрільцем 1 аеромобільного відділення 2 аеромобільного взводу 15 аеромобільної роти 4 аеромобільного батальйону військової частини А 4355”. – йдеться у повідомлені.

28 травня 2024 року під час ворожого артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Стельмахівка Сватівського району Луганської області життя Артема обірвалося.

Бердичівська районна військова адміністрація та портал Новини Бердичева щиро співчувають рідним та близьким загиблого героя. Нехай вічно живе пам’ять про його безсмертний подвиг, про відданість Україні, стійкість та відвагу.

Вічна слава Герою! Слава Україні!

Він назавжди залишиться в наших серцях як справжній Герой, який віддав своє життя за свободу та незалежність України.

Раніше ми повідомляли, що Денис Бей віддав життя за Україну у боях з рашистами.