Джерело: berdichev.biz

Карта тижня Таро каже, що Всесвіт радить не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні.

Карта тижня Таро з 3 по 9 червня – Паж Пентаклів

Цього тижня на перший план вийде тема навчання, роботи, доходів та здоров’я. Головне, не упустити момент і не відкладати на завтра те, що можна зробити вже сьогодні. Це буде важливим кроком на шляху до гідних цінностей.

Карта тижня каже, що якщо ви націлені на успіх у кар’єрі, використовуйте будь-які засоби: ви можете скористатися послугами консультанта або друга, який надасть вам підтримку. Але немає нічого важливішого за власні зусилля, вкладені у свою роботу з любов’ю.

Перейдемо до теми кохання, про що нам говорять карти на цьому тижні? Паж Пентаклів – пристрасний колекціонер і гедоніст. Якщо ви будете діяти відповідно до його енергетики, то досягнете успіху на серцевому фронті. Досконально вивчіть свою людину, подумайте про неї, зрозумійте, що може її вразити. А якщо шлях до серця лежить через шлунок, відвідайте кулінарний майстер-клас.

Для того, щоб відчувати себе бадьорим і щасливим йти до своїх цілей, зверніть увагу на потреби свого дорогоцінного організму. Кращого помічника на шляху до своєї мрії годі й шукати, тому постарайтеся почути та дати своєму тілу те, що йому потрібно. Якщо ви відчуваєте, як важливо для вас зараз відпочивати, дайте йому відпочити. І якщо ви бачите, що вам потрібен якісний вантаж, не шкодуйте на це ні часу, ні сил, а, як варіант, залучайте професіоналів.