Джерело: berdichev.biz

Гуманітарний штаб зупиняється. Про це 31 травня повідомила керівник Гуманітарного штабу Бердичівщини Анна Левандовська у своє дописі у Фейсбук.

У своєму дописі Анна Левандовська розповіла про причини такого рішення.

“Інколи, щось потрібно закінчити, щоб почати згодом щось більш велике. Саме цими словами хочу почати текст, де розкажу про закриття @human_brd. Це були 2 роки та три місяці невтомної, безкорисливої праці та єдності. Весь цей час штаб був місцем, де зустрічалися серця, готові допомогти іншим.

Особливу подяку хочу висловити людям, які стали нашою опорою. Вдячна кожному волонтеру, донору та партнеру, які вкладали свій час, зусилля та ресурси, щоб підтримати нашу діяльність. Також дякую всім, хто щиро цінував нашу допомогу та підтримку.

Вже другом мені стала людина, яка надавала нам приміщення для Гуманітарного штабу протягом усього часу. Твоя @fedirtomashevskiy підтримка була ключовою для нашої місії, і без тебе багато чого б не сталося. Завершуючи цей етап, ми відкриваємо двері до нових можливостей і проєктів. Хоча гуманітарний штаб зачиняє свої двері, наш дух та бажання допомагати залишаються незмінними. Спасибі всім, хто був з нами!”, – написала пані Левандовська.