Показове тренування з боксу у Бердичеві. У спортивній залі Бердичівської спеціальної школи Житомирської обласної ради відбувся фізкультурно-оздоровчий захід, в рамках якого майстриня спорту України з боксу, фахівчиня МЦФЗН «Спорт для всіх» Оксана Зарудняк провела показове тренування з боксу для всіх охочих учнів школи.

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на відділ спорту міськради.

Метою та завданнями спортивного заходу було визначено популяризацію боксу серед дітей і молоді, стимулювання дітей до занять фізичною культурою та спортом, пропаганду змістовного та здорового способу життя, а також зміцнення дружніх стосунків між дітьми закладу.

Під час тренування Оксана Зарудняк продемонструвала основні техніки боксу, провела серію вправ на розвиток сили та витривалості, а також поділилася власним досвідом і досягненнями у спорті. Учні мали можливість активно брати участь у тренуванні, ставити питання та отримувати корисні поради від професіонала.

“Такі заходи є надзвичайно важливими для формування у дітей позитивного ставлення до спорту та здорового способу життя. Сподіваюся, що сьогоднішнє тренування надихне багатьох з них на регулярні заняття фізичною культурою”, — зазначила Оксана Зарудняк.

Учні школи з великим інтересом сприйняли проведене тренування, активно брали участь у вправах та демонстрували своє бажання навчитися основами боксу. Захід пройшов у дружній та підтримуючій атмосфері, сприяючи зміцненню взаєморозуміння та співпраці між дітьми.

Фізкультурно-оздоровчий захід став яскравим прикладом того, як спорт може об’єднувати дітей, допомагати їм розвивати фізичні навички та підтримувати здоровий спосіб життя. Керівництво школи висловило подяку Оксані Зарудняк та організаторам заходу за внесок у розвиток фізичної культури серед учнів.

Джерело