Бердичів затамував подих в очікуванні великої новини: хто ж стане наступним почесним громадянином міста?

Наближається час, коли міська рада оголосить ім’я тієї людини, яка своєю діяльністю, досягненнями та відданістю зробила значний внесок у розвиток нашого рідного міста.

Про це повідомляють Новини Бердичева з посиланням на свої джерела у міській раді.

Наразі містом ширяться різноманітні чутки та припущення. Кандидатами на цей почесний титул вважаються як відомі військові, місцеві діячі культури, так і видатні спортсмени, підприємці та громадські активісти. Однією з ймовірних претенденток називають шанованого директора місцевого ліцею, яка багато років присвятила освіті та вихованню молоді. Іншим кандидатом може бути відомий бізнесмен, який своїми інвестиціями допоміг створити нові робочі місця та розвинути інфраструктуру міста.

Серед інших претендентів обговорюється і можливість нагородження представника медичної спільноти, який очолював боротьбу з пандемією COVID-19 у нашому регіоні та врятував безліч життів.

Офіційне оголошення імені почесного громадянина відбудеться на наступній сесії Бердичівської міської ради, яка пройде на початку червня. Перед цим депутати на депутатських комісіях повинні розглянути кандидатуру почесного громадянина Бердичева та дати згоду винести питання на сесійне засідання.

Мешканці міста з нетерпінням чекають цієї події, щоб привітати свого героя та подякувати за його вклад у розвиток і процвітання міста.

Чи здогадаєтеся ви, хто ж отримає це почесне звання? Відповідь ми дізнаємося вже зовсім скоро. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити цей важливий момент!

Коли матеріал був вже готовий, ми отримали інформацію зі своїх джерел про те, що з великою вірогідністю мова йде про кандидатуру Олеся Коляди, відомого українського композитора та співака. Нагадаємо читачам, що на початку каденції спроба призначити Олеся Коляду почесним громадянином Бердичева вже була, але тоді під час сесійного засідання депутатів його кандидатура не набрала необхідної кількості голосів.

Джерело