Жителька Гришковецької громади предстане перед судом за ДТП з постраждалим водієм мотоцикла.

Життя на дорозі повинно бути безпечним для всіх учасників руху. Але коли безпека порушується через недбалість або необачність, це може мати серйозні наслідки, повідомляє поліція Житомирщини.

“На початку квітня сталася дорожньо-транспортна пригода на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, яка призвела до травмування 72-річного чоловіка. Після завершення розслідування поліція висунула обвинувачення жительці Гришковецької громади у вчиненні цієї пригоди. За даними слідства, водійка автомобіля «Skoda Octavia» допустила зіткнення з мотоциклом «Alpamoto», виїжджаючи з другорядної дороги на перехресті. У результаті цього зіткнення пенсіонер отримав тілесні ушкодження”, – йдеться у повідомлені.

Досудове розслідування завершено, і обвинувальний акт за порушення правил безпеки дорожнього руху скеровано до суду за статтею 286 Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством, обвинуваченій може загрожувати покарання у вигляді штрафу або обмеження волі до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Ця ситуація нагадує про важливість дотримання правил дорожнього руху та уважності на дорозі. Водії повинні бути обережними та відповідальними за свої дії, щоб зберегти безпеку всіх учасників руху.